Weer thuis - Reisverslag uit Tholen, Nederland van Anke Klinkert - WaarBenJij.nu Weer thuis - Reisverslag uit Tholen, Nederland van Anke Klinkert - WaarBenJij.nu

Weer thuis

Door: Anke

Blijf op de hoogte en volg Anke

08 Maart 2013 | Nederland, Tholen

Vrijdag 8 maart 2013-03-13
Vandaag nemen we afscheid van IJsland maar vooralsnog hebben we moeite met de ogen open te doen. In de ontbijtruimte, waar alles zelfbediening is, zijn al meer vroege vogels die stilletjes hun gang gaan. De sleutel bij de onbezette receptie achterlaten en in het donker rijden we naar het vliegveld, waar het nog wat moeite kost om de brandstofpomp voor het aftanken van de auto te vinden. Dan moet er ook nog ergens een “inleverplek” zijn voor de auto, maar eerst worden de meiden afgezet op het vliegveld, waar het al een drukte van belang is. Auto is goedgekeurd, instapkaarten zijn al in ons bezit en we zitten binnen korte tijd aan een kopje koffie. 07.40 vliegen we met een heerlijk rustige vlucht weer naar Schiphol. De taxi laat nog even op zich wachten en de bagage trouwens ook. Altijd gedonder daar bij het afhalen van de bagage. Jammer is dat. Via Etten Leur waar nog een echtpaar afgezet wordt rijden we naar ons vertrouwde Watervliethof en gaan ieder ons eigen huis binnen. Vanavond nog lekker uit eten bij Le Bouleau in Bergen op Zoom, om een heerlijke week af te sluiten.